Zamieszczone przez ark
MS Office jako przeglądarka WWW
Zwiń
X
-
MS Office jako przeglądarka WWW
Witam,
Mam pytanie czy za pomocą programów pakietu office jest możliwość przeglądania stron www. Do tej pory znam tylko jeden sposób poprzez outloka czyli utworzenie folderu i w jego właściwościach ustawić zakładkę strona główna jako np www.wp.pl ale nie jest on do końca dobry gdyż nie można zrobić wstecz lub otworzyć w nowym oknie strony www. Może jest ktoś na forum kto zna takie jakieś opcje? Bardzo mi na tym zależy ponieważ nie mogę używać do stron www żadnej przeglądarki
-
-
Nietypowe pytanie na OCP . Rzeczonego Worda jako edytora i powiedzmy przeglądarki poczty to da się wykorzystać, ale do operacji "wtecz" czy "w nowym oknie" na stronach www to nie spotkałem się. Są to operacje typowe dla przeglądarek, korzystanie z cache, cookies czy obsługa sesyjności. Jeśli u siebie nie możesz korzystać z przeglądarki, to może terminalowo przez inny komputer albo jakiś virtual?Pozdrawiam
Northeusz
Komentarz
-
-
ok znalazłem w outloku opcje wstecz to już dużo. ponieważ to działa nie ma tylko nowego okna. blackspot, potrzebne mi to w miejscu gdzie spędzam dobre pół dnia od pn. do pt. a niekiedy i więcej (łatwo chyba się domyśleć o jakie miejsce chodzi) a nie mogę bezpośrednio wejśc na jakąs stronę przez przeglądarkę ponieważ zostanie to zauważone. Pisząc tego posta również jestem w outloku
szkoda, dla tego jest na głównym ponieważ nie miał bym czasu na OCP a tu jest fajnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekszkoda, dla tego jest na głównym ponieważ nie miał bym czasu na OCP
czyli dlatego wrzucasz swoje OT zapytanie do wątku technicznego, że nie miałbyś czasu na OCP a tu jest fajnie :?: :!:
co to znaczy w ogóle :?:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, specjalnie dla Ciebie przełożone na język Polski i łopatologicznie brzmi tak:
W pracy mam internet a jak wejdę przez przeglądarkę np mozillę to widać historię oraz gdzie i o której godzinie byłem na jakiej stronie mój pracodawca zainstalował taki programik który mnie kontroluje i daje statystyki z mojej pracy.
Jak wejdę na stronę www przez outloka to będzie widoczne że siedziałem w outloku a nie na stronie np: www.octaviaclub.pl
Ponieważ jedynie w pracy mam czas na siedzenie na OCP oraz na innych stronach to pisze tego posta czy ktoś mi pomoże abym mógł korzystać w czasie pracy z internetu i wchodzić na ocp poprzez outloka albo inne narzędzie pakietu ms office.
Napisałem to na głównej bo jest to dla mnie ważne aby móc sobie na tym forum posiedzieć poczytać oderwać się od pracy.
Moje zapytanie wrzuciłem do działu technicznego bo stwierdziłem że tu mu będzie najlepiej
Mam nadzieje że już wszyscy zrozumieli
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekszkoda, specjalnie dla Ciebie przełożone na język Polski i łopatologicznie brzmi tak:
W pracy mam internet a jak wejdę przez przeglądarkę np mozillę to widać historię oraz gdzie i o której godzinie byłem na jakiej stronie mój pracodawca zainstalował taki programik który mnie kontroluje i daje statystyki z mojej pracy.
Jak wejdę na stronę www przez outloka to będzie widoczne że siedziałem w outloku a nie na stronie np: www.octaviaclub.pl
Ponieważ jedynie w pracy mam czas na siedzenie na OCP oraz na innych stronach to pisze tego posta czy ktoś mi pomoże abym mógł korzystać w czasie pracy z internetu i wchodzić na ocp poprzez outloka albo inne narzędzie pakietu ms office.
Napisałem to na głównej bo jest to dla mnie ważne aby móc sobie na tym forum posiedzieć poczytać oderwać się od pracy.
Moje zapytanie wrzuciłem do działu technicznego bo stwierdziłem że tu mu będzie najlepiej
Mam nadzieje że już wszyscy zrozumieli
:
Raz, że chcesz ładować swojego pracodawce w ch... to jeszcze nie rozumiesz, że do takich tematów jest off-topic, rozumiem, że opierdalanie się w pracy jest dla Ciebie ważne ale żeby aż tak.Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokag4cek, jakbyś to TY zatrudniał ludzi i płacił im to byś zrozumiał co w tym złego :idea:
wracając do tematu
- MS Office --> pewnie poza Outlookiem trzeba by pisać makra, możesz też próbować dodać obiekt do arkusza (np.: flash w ten sposób działa)
- miałem kiedyś programik na pendrive, który pozwalał na korzystanie z internetu przez "telnet" bardzo fajny gdyż omijał też inne zabezpieczenia
- jest jeszcze opcja wirtualnego komputera
- programy maskujące warto przeglądnąć aczkolwiek one chyba tylko maskują to co przeglądasz a nie fakt przeglądania
- można poszukać jakąś kompletnie nie znaną przeglądarkę i z niej korzystać (http://pl.wikipedia.org/wiki/Por%C3%..._internetowych)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekMoje zapytanie wrzuciłem do działu technicznego bo stwierdziłem że tu mu będzie najlepiej
Tak czy siak źle stwierdziłeś i dobrze byłoby na przyszłość lepiej oceniać co do którego działu się nadaje.
Inaczej robisz po prostu syf, mam nadzieję, że to zrozumiałe.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g4cekOdnośnie dodania obiektu do arkusza, jak to zrobić i o który program chodzi (domyślam się że o Excela)Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Raz, że chcesz ładować swojego pracodawce w ch... to jeszcze nie rozumiesz, że do takich tematów jest off-topic, rozumiem, że opierdalanie się w pracy jest dla Ciebie ważne ale żeby aż tak.Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz